ANDA ADA MASALAH KESUBURAN?
SUKAR HAMIL?
MASALAH SENGGUGUT?
MASALAH PERIOD TAK TERATUR?
MASALAH KEPUTIHAN?
MASALAH PAYUDARA KENDUR, TAK ANJAL?
SAKIT PINGGANG, SENGAL2 BADAN?
MASALAH KEGUGURAN RAMBUT?
KULIT KUSAM, KULIT TAK BERMAYA?
NAK TAHU PROJEK MEMIKAT SUAMI?

Awas kaum wanita sekalian.... Jangan baca entri ini dengan suami, kalau takut suami hari-hari mau. Sebab, jika anda baca entri ni sampai habis, confirm suami suruh amal makan Pil Herba Maharani ni.

Jangan tak tahu.... dah lebih 20 tahun Pil Maharani membantu wanita kembali persis seperti anak dara. Membantu wanita mengetatkan dan merapatkan faraj, menyelesaikan masalah keputihan, senggugut dan meningkatkan kesuburan wanita (membantu wanita untuk hamil).

Tak perlu nak minum berbotol-botol jamu tetapi masih belum menampakkan hasilnya. Meh cuba sekotak dulu.... baru tahu penangannya nanti. Jangan cakap akak tak payung ya.... Insya Allah akan nampak dan rasai sendiri perubahan.

Produk ni bukan baru seminggu dua di pasaran. Dah lebih 20 tahun tau. Tak caya.... pi google search "Pil Maharani" ni.... jangan terkejut..... berderai-derai keluar real testimoni hokeh!!! Malas nak cakaplah kehebatan Pil Maharani ni.... dah famous seantero pelusuk Malaysia bahkan dah ke Singapura, Brunei dan Indonesia....

Nak hilangkan apa??? Keputihan??? Senggugut?? Nak ketat rapat??? Insya Allah boleh....keremajaan dalaman bagi wanitalah kan uolls.... Nak makan Pil Maharani ni, tak payah susah2 nak tutup hidung bagai atau standby air milo kat sebelah....ngap jer.....confirm takde bau atau rasa memualkan....


KENALI HERBA MAHARANI

Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuannya telah menyerlahkan kehebatan dan ketrampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.

ASAL TERCIPTANYA HERBA MAHARANI
Berasal dari Dinasti Tang. Terkenal semasa Dinasti Ming sebagai ilmu dan rahsia kecantikan awet muda dan kesihatan lebih 3000 tahun dahulu. Herba Maharani ketika itu hanya diproses untuk keluarga Maharaja sebagai herba penyubur, kecantikan, awet muda dan kesihatan.

ASAL USUL NAMA
Ia dinamakan Herba Maharani sempena nama Maharani Te Zhi, yang mana antara Maharani yang mengamalkan herba ini. Maharani Te Zhi memang sangat mementingkan kecantikan dan kesihatan. Pada zaman pemerintahan Dinasti Ming, Maharaja ketika itu dikatakan mempunyai 9999 maharani dan gundik dan Maharani Te Zhi yang paling disayangi Maharaja. Maharani Te Zhi mempunyai kulit yang licin dan seperti lilin. Maharani juga melahirkan anak lelaki sebagai waris takhta.

RAMUAN HEBAT HERBA MAHARANI

Menggabungkan 16 jenis ramuan herba terpilih dan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya. Produk keluaran Beijing Tong Ren Tang. Tong Ren Tang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun. Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada Maharaja semasa Dinasti Qing. Tong Ren Tang, Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai "Produk Terkenal di China" pada tahun 1994. Juga diiktiraf sebagai "Spesis Ubat Herba Yang Terpelihara" pada tahun 1998.

Mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association – Badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM). Diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL20014419T).

ANTARA FUNGSI-FUNGSI HERBA MAHARANI

  1. Melancarkan peredaran darah.
  2. Menyelesaikan masalah wanita seperti keputihan, senggugut dan peredaran haid.
  3. Melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh, kebas dan urat saraf.
  4. Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payudara, ovari & pinggul).
  5. Ubat gantian untuk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
  6. Untuk golongan wanita yang hampir menapous, ia menguatkan tulang & daya tahan penyakit.
  7. Mengeratkan hubungan suami isteri.

APAKAH KEHEBATAN PIL MAHARANI?

  1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
  2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
  3. Anti bakteria (sekitar faraj).
  4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
  5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
  6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
  7. Melegakan asma.
  8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi).
  9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis).
  10. Menyelesaikan masalah buasir.
  11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks).
  12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan.
  13. Kesuburan dan awet muda.
  14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
  15. Menaikkan seri muka.
  16. Menegangkan payudara.
  17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
  18. Melambatkan proses menopous.
  19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
  20. Melancarkan peredaran darah.
  21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
  22. Amalan semasa berpantang.
  23. Menambah darah semasa bersalin.
  24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
  25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
  26. Menghilangkan urat timbul.
  27. Mengimbangi tekanan darah.
  28. Meningkatkan kecerdasan minda.

TINDAKBALAS SERTA MERTA (Mungkin Berlaku)
Gejala - Punca - Penyelesaian

1.   Pening kepala, pipi, badan dan telinga rasa panas, demam, belakang tengkuk dan sendi terasa sakit.
      • Gangguan peredaran darah, asid amat tinggi dalam badan, tekanan darah tinggi @ rendah.
      * Teruskan seperti biasa. Banyakkan minum air beralkali.

2.   Mengantuk, letih, tekak kering, dahaga.
      • Kandungan gula dalam darah tinggi sedikit. Kolestrol dan asid tinggi.
      * Tukar cara makan. Makan waktu malam sebelum tidur. Banyakkan minum air beralkali.

3.   Tidak mahu tidur.
      • Kekurangan kalsium.
      * Makan pagi sahaja dan kurangkan dos. (10 biji setiap pagi). Banyakkan minum air beralkali.

4.   Sakit pinggang dan lemah bahagian badan.
      • Peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur (kotor) atau banyak toksid.
      * Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali.

5.   Kerap buang air besar/berdarah.
      • Usus besar dan sistem penghadaman lemah/kurang berfungsi.
      * Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

6.   Panas dan berpeluh-peluh.
      • Kekurangan klorofil dalam badan. Kolestrol agak tinggi. Asid dan toksid agak tinggi.
      * Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

7.  Kerap kencing.
     • Masalah pada pundi kencing. Gangguan peredaran darah. Asid tinggi.
     * Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

8.   Terasa sengal-sengal badan.
      • Masalah sistem saraf. Hormon tidak seimbang.
      * Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

9.   Kitaran haid berubah (lewat @ banyak).
      • Hormon tidak seimbang. Kelemahan sistem ovari.
      * Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan Miautan.

10. Batuk keluar darah.
       • Sistem paru-paru rosak. Ada darah beku dalam salur darah terutama pada paru-paru.
       * Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

11. Keluar jerawat.
      • Darah kotor. Banyak toksid dan asid.
      * Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

KENAPA ADA TINDAKBALAS BEGITU?

Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada: -

  • Cara pemakanan yang tidak seimbang dan fast food.
  • Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan.
  • Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran, asap perkilangan dan lain-lain lagi.

Apa yang kita perlukan adalah dengan BERSABAR kerana ianya bersifat sementara sahaja. Tidak semua wanita yang mengamalkan Pil Maharani mempunyai tindakbalas yang sama. Ianya bergantung kepada masalah kesihatan dan kelemahan organ seseorang.

CARA PENGAMBILAN YANG DISYORKAN

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Pil Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba (tindakbalas badan yang berbeza).
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Atau, boleh juga mulakan dengan 10 biji. Kalau rasa okey (tak panas badan) boleh tambah dos kepada 15 atau 25 atau 50.
Jangan ambil kurang dari 10 biji sehari kerana ia tidak akan mendatangkan sebarang kesan. 

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

  • Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan).
  • Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung selepas period).
  • Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung selepas period).

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota:
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut: -

Makan separuh biji bola kuning (25 pil hitam kecil) sekali.
Minum air garam waktu makan.
Minum lebih banyak air.

PERHATIAN!!!
Elakkan makanan yang bersifat "sejuk" seperti salad dan tembikai. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/supplement ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.  
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
Pil Maharani Produk berkualiti tinggi sehingga mencapai jualan RMB* 2.7 billion setahun. *Chinese Renminbi

PIL HERBA MAHARANI

Terlalu banyak kebaikan Pil Herba Maharani ni.
Jom sihat bersama MAHARANI.
Jom jadi MAHARANI untuk Encik Husband.
Usia bukan penghalang untuk kita jaga kesihatan dalaman dan luaran kita. Makin kita meningkat usia wajib consume untuk memantapkan dalaman. Baru cik abang sayang gitu....
Cuba dulu sekotak, nanti tengok apa kata suami... 💑

HARGA:
RM113.00 (Semenanjung)
RM115.00 (Sabah/Sarawak)

PIL MAHARANI

Smart Neetmat Shop

Untuk belian secara online sila klik link di bawah ini.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright ©2019 Smart Neetmat Shop, All Rights Reserved.