ANDA MENGALAMI MASALAH PRESTASI KELAKIAN ATAU LEMAH TENAGA BATIN?
ANDA MEMPUNYAI DAYA IMUN/KETAHANAN BADAN YANG LEMAH?
ANDA MENGALAMI MASALAH DAYA INGATAN/PELUPA?
MASALAH KOLESTEROL DALAM DARAH (SAKIT JANTUNG/TEKANAN DARAH)?
SALURAN JANTUNG TERSUMBAT?
NAK KAWAL PARAS GULA DALAM DARAH?
MASALAH JERAGAT, JERAWAT & GARIS HALUS?
MASALAH KEGUGURAN RAMBUT? NAK LAMBATKAN UBAN?
SELALU SAKIT LUTUT, SAKIT PINGGANG, SAKIT TUMIT ATAU TUMIT KAKI PECAH2?
ANDA PESAKIT ARTHRITIS (SAKIT SENDI)
ANDA WARGA EMAS YANG SELALU LEMAH TENAGA?

Nampaknya ramai sangat yang google tentang kebaikan Celgynic Gold ni. Dah mula dapat perhatian orang ramai. Sebelum ni produk ni memang dah ada cuma kini diperbaharui dengan bahan tambahan yang lebih POWER, haa gitu... Insya Allah dapat membantu tingkatkan lagi kesihatan kita sekeluarga. Jom baca khasiat Celgynic Gold ni. Bantu untuk awet muda juga tau.

TAHUKAH ANDA APA ITU CELGYNIC GOLD?  

EXTRA POWER... EXTRA SIHAT ... EXTRA CANTIK
Rahsia Kesihatan Dalaman Lelaki, Kecantikan Rambut & Kulit

CELGYNIC GOLD atau dikenali sebagai HERBA MAHARAJA. Supplement yang sangat bagus untuk lelaki dan wanita juga boleh amalkan.

Rahsia KEHEBATAN Maharaja Dinasti Ming dengan perubatan herba telah dirumus semula oleh Profesor He Guan Sheng, penasihat khas kepada Fujian Province of China. Medical & Healthcare Product Xiamen. Profesor di Jabatan Biologi Xiamen University. Beliau telah berjaya merekacipta HERBA MAHARAJA (Celgynic Gold). Beliau juga telah memenangi anugerah perubatan dan pemakanan terbaik di International Health Convention Paris 1995.

  1. Baik untuk keintiman suami isteri.
  2. Tiptop untuk kesihatan dalaman lelaki dan wanita.
  3. Anugerah “The Highest Cholesterol Shooter”.
  4. Anugerah Pemakanan Terbaik di International Health Convention Paris, 1995.
  5. KKM approved - MAL 10021962 TCR.

LECITIN KUNING TELUR

Didapati dalam kuning telur dan kacang soya, mengandungi fosforus komponen utama membran sel otak, saraf dan kulit badan manusia membantu mencegah pengumpulan lemak dalam badan mencair kolesterol dalam kandungan darah, mengelakkan saluran darah daripada tersumbat, melancarkan sistem peredaran darah dan seterunya menurun tekanan darah.

Lesitin mempunyai kelebihan tersebut: -

  1. Meningkatkan kesihatan kardiovaskular.
  2. Menguatkan hati dan sel fungsi.
  3. Pengangkutan dan metabolisme lemak.
  4. Rawatan yang lebih baik untuk batu karang.
  5. Meningkatkan daya ingatan, kebolehan pembelajaran dan masa tindak balas.
  6. Pertumbuhan rambut dan kulit yang sihat.
  7. Meningkatkan komunikasi sel.
  8. Prestasi fizikal dan daya tahan otot yang lebih baik.
  9. Pelepasan arthritis.

GANODERMA JAPOICUM (LINGZHI)

  1. Meningkatkan fungsi imun dengan merangsang sel darah putih serta mencegah pertumbuhan kanser dan menghalang pertumbuhan bakteria dan virus.
  2. Mengandungi sebatian aktif yang dikenali sebagai polisakarida.
  3. Ini dapat meningkatkan fungsi imun dengan merangsang sel-sel darah putih (leukosit).
  4. Lingzhi boleh mencegah pertumbuhan dan penyebaran sel-sel kanser.
  5. Lingzhi juga mempunyai spectrum yang luas terhadap aktiviti antibakteria dan menghalang pertumbuhan bakteria dan virus.

CORDYCEPS SINENSIS

  1. Herba ini digunakan secara tradisional di China dalam memulihkan kembali kesihatan seseorang itu selepas menghidapi penyakit. Ia membantu menguatkan sistem imun dan digunakan dalam penjagaan penyakit .
  2. Herba ini menarik perhatiaan umum apabila sekumpulan pelari China telah memecahkan rekod di “World Outdoor Track and Field Championship” di Jerman. Jurulatih mereka mengatakan pelari-pelari tersebut telah mengambil tonik ini secara teratur dalam menolong menambahkan stamina, tenaga, dan daya ketahanan badan dalam melakukan aktiviti fizikal. Ini menjadikan herba ini merupakan suplemen yang paling laris dalam bidang sukan.

RADIX PANAX QUINQUEFOLIUM (AMERICAN GINSENG)

  1. Dikenali sebagai ginseng yang sangat terkenal di Asia juga di Barat. Herba ajaib ini digunakan untuk memberikan tenaga. Penyakit seperti denyutan jantung yang tidak normal dan kerap pitam dapat dikurangkan dengan penggunaan ginseng apabila herba ini membantu tubuh mencergaskan organ-organ penting juga elok untuk sistem saraf.
  2. Berguna dalam berbagai fungsi tubuh seperti dapat mengembalikan selera makan, lemah badan, imsomnia dan beberapa masalah yang lain.
  3. Selain itu, herba ini disarankan penggunaannya dalam mengatasi masalah orang lelaki, dan jantung. Apabila manfaat herba ini dalam melancarkan peredaran secara keseluruhan dicapai, maka kesihatan yang optima juga akan dirasai.

FRUCTUS LYCIUM BARBARUM (GOJI BERRY)

  1. Antioksidan, Vitamin C, Vitamin E, Beta Katoten, Anti anging.
  2. Mencegah radikal bebas, meningkatkan serta memelihara sistem imun, mempercantik dan menghaluskan kulit (anti penuaan), memelihara kesihatan mata, memelihara kesihatan jantung dan menjaga tekanan darah.

CONTEX EUCOMMIA ULMOIDES (DUZHONG)

  1. Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap.
  2. Merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.

KEBERKESANAN CELGYNIC GOLD (HERBA MAHARAJA)

  1. Membaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel bagi organ-organ badan manusia.
  2. Membolehkan sel memperoleh nutrisi dan oksigen yang cukup, menggalakkan kesihatan dan kecergasan sel.
  3. Menurun dan menguraikan kolesterol yang terkumpul di saluran darah, melancarkan dan melembutkan saluran darah, menggalakkan peredaran darah, menyelaraskan tekanan darah.
  4. Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya keimunan.
  5. Menyelaras kelenjar rembesan badan manusia.
  6. Menyingkirkan bahan pemerosot kesihatan, lemak teremulsi, menggalakkan metabolisme sel kulit, mencegah penuaan kulit.
  7. Mengaktifkan sel otak, membaiki daya ingatan, meningkatkan keupayaan belajar.
  8. Mempercepatkan daya penyembuhan kulit yang luka.

KEHEBATAN DAN KEISTIMEWAANNYA

  1. Meningkat prestasi kelakian, tenaga dan kesihatan keseluruhan.
  2. Memberi kesan menakjubkan (saiz dan ereksi – selepas 3 hari pengambilan).
  3. Memberi tenaga, anti-penuaan, meningkatkan sistem imuniti tubuh dan daya ingatan.
  4. Menyelesaikan masalah kolestrol, jantung, pinggang, rambut dan kulit.
  5. Mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka dalaman dan luaran.
  6. Menghilangkan jerawat, jeragat dan garis halus.
  7. Kulit muka "glow", liang roma mengecil.
  8. Mengimbangi tekanan darah tinggi dan darah rendah.
  9. Mengawal paras gula dalam darah.
  10. Menguatkan pinggang dan lutut bagi yang aktif.
  11. Membantu masalah resdung alergik.
  12. Boleh juga digunakan oleh wanita semasa dalam pantang (sebagai ubat luka dalaman dan luaran).

KHASIAT CELGYNIC GOLD (HERBA MAHARAJA)

  1. Meningkatkan tenaga KELAKIAN (Dapat bersama lebih lama).
  2. Memanjangkan dan membesarkan saiz zakar.  Lebih keras, padat dan padu.
  3. Meningkatkan nafsu sehingga 99%.
  4. Memekatkan air mani dan menambah air mani (Sangat bagus untuk yang nakkan zuriat).
  5. Meningkatkan tahap ereksi.
  6. Membekalkan tenaga tambahan tanpa batasan.
  7. Bertindak sebagai "Fat-Shooter".
  8. Mengurangkan sakit-sakit badan.
  9. Melegakan serta melembutkan ketegangan urat saraf.
  10. Mengurangkan semput-semput badan.
  11. Menguatkan sistem imun badan.
  12. Bertindak sebagai ejen ANTI-PENUAAN.
  13. Menurunkan kadar kolesterol dalam badan.
  14. Mengelakkan serangan sakit jantung.
  15. Meningkatkan fungsi organ dalam badan.
  16. Menyembuhkan sakit pinggang.
  17. Melegakan sakit belakang.
  18. Mengelakkan darah rendah dan trombosis dalam otak.
  19. Mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka luar dan dalaman badan.
  20. Menyembuhkan ulser.
  21. Membantu dalam proses berpantang.
  22. Mengawal kandungan gula dalam darah.
  23. Mengawal tekanan darah dalam badan.
  24. Mencegah sebarang penyakit kulit dan menghilangkan kehitaman pada bahagian badan.
  25. Mengelakkan keguguran rambut.
  26. Meningkatkan Kualiti dan Kuantiti rambut.
  27. Membantu menguatkan DAYA INGATAN.
  28. Membantu perkembangan otak dan mencegah nyanyuk.
  29. Anti kepada sebarang ketumbuhan dan sel-sel kanser.

SOALAN-SOALAN LAZIM MENGENAI CELGYNIC GOLD

Apakah itu lesitin yang terkandung dalam CELGYNIC GOLD?

Nutrien lesitin yang terkandung dalam CELGYNIC adalah diekstrak daripada kuning telur.
Ia merupakan unsur penting dalam pembentukan membran sel badan manusia.
Ia dapat memperbaiki, memperbaharui dan menstruktur semula membran sel terutamanya sel-sel otak, jantung, hati dan kalenjar, menjadikan sel seluruh badan lebih sihat.
Ia juga dapat menurun dan menguraikan kolesterol dalam darah, melancarkan kapilari darah dan peredaran darah.

Adakah CELGYNIC dapat mengubati diabetes, tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi?

CELGYNIC GOLD kaya dengan lesitin. Lesitin mempunyai fungsi mengemulsi dan menguraikan lemak, mengurangkan masa lemak berada di dinding dalam saluran darah, menggalakkan kehilangan plak arterosklerosis.

Menurut kajian yang dijalankan, kekurangan lesitin akan menyebabkan: -

  1. Fungsi pankreas menurun.
  2. Kegagalan merembes insulin yang mencukupi.
  3. Mengakibatkan gula yang berlebihan berada dalam darah dan seterusnya menyebabkan gula darah tinggi.
  4. Maka lesitin dapat membantu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.

Bolehkah CELGYNIC GOLD diganti dengan pengambilan sebiji telur kuning setiap hari?

Walaupun telur kuning kaya dengan lesitin, tetapi kandungan kolesterol dan lemak tak tepu di dalamnya juga sangat tinggi.
Pengambilan yang terlalu banyak adalah tidak baik untuk kesihatan saluran darah jantung dan otak.
Selain itu, Celgynic kaya dengan herba bernilai yang dapat membekalkan pelbagai jenis unsur mineral dan unsur aktif untuk badan dan amat bermanfaat untuk kesihatan badan.

Siapakah yang perlu mengambil CELGYNIC GOLD?

  1. Lelaki yang ada masalah prestasi kelelakian/lemah tenaga batin.
  2. Mereka yang mempunyai daya keimunan yang rendah.
  3. Warga tua/warga emas.
  4. Pelupa.
  5. Mereka yang perlu menyelaras gula darah, tekanan darah dan kolesterol badan.

Adakah CELGYNIC GOLD sesuai diambil oleh semua peringkat umur?

Kanak-kanak di bawah umur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil CELGYNIC GOLD.

Adakah CELGYNIC GOLD memperoleh kebenaran dan kelulusan Negara?

Celgynic gold telah memperolehi kelulusan daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan dan Institut Pemeriksaan dan Penyeliaan Kebersihan Makanan China, boleh dijual secara sah di pasaran. 

Adakah CELGYNIC GOLD ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?

Celgynic telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. KKM MAL10021962TCR.

CARA PENGAMBILAN CELYGNIC GOLD

Dua kali sehari selepas makan pagi dan malam, 4 hingga 6 biji setiap kali.

Cara Pengambilan: -

Celgynic gold disarankan 4-6 biji 2 kali sehari.

  • 3 tahun ke atas 1 biji sehari.
  • 36 tahun ke bawah 2 biji pagi dan 2 biji malam.
  • 36 tahun ke atas 4 biji pagi dan 4 biji malam.
  • Pesakit jantung 6 biji pagi dan 6 biji malam.

Ambil selepas makan pada waktu pagi dan malam.

PERKARA YANG PERLU DIAMBIL PERHATIAN !!!

  1. Hentikan penggunaan sekiranya wujud masalah spt cirit birit atau kulit sensitif.
  2. Banyakkan pengambilan buah-buahan, vitamin dan air sekiranya mulut berasa kering.
  3. Kontraindikasi pada wanita hamil.
  4. Elakkan daripada sinaran matahari, dicadangkan di simpan dibawah suhu 30C, tarikh luput selama 2 tahun.

FENOMENA SUNGGUH! ISTERI-ISTERI DOK PAKAT BELI UNTUK SUAMI TAU!

Sejak Encik Suami makan PIL BULAT HITAM ni memang lain macam dibuatnya. Perghh! Memang setiap pagi Cik Puan kat rumah menyidai kain pelikat & batik aje kejanya. Encik Suami pun Insya Allah takde lagi dah rasa MALU dan KECEWA. Mana taknya sekarang Encik Suami dah:

  • KUAT bertenaga... rahsia cik abang sadoo.... 
  • LAMA pulak tu tahannya
  • Dulu layu sekarang macam BENDERA
  • Dulu kecik sekarang BOSAU bonar.... Bukan itu sahaja...

MULA2 SUAMI TAK PERCAYA... DAH TRY SEBOTOL NAK MINTA ORDER LAGI... BEST KATANYA..!!!
Ini bukan dadah atau Viagra atau apa-apa yang seangkatan dengannya. Celgynic Gold ini diperbuat dari tumbuh-tumbuhan. Ia sebenarnya dapat merawat dan aktifkan semula sel-sel badan yang hampir mati. Semua organ dalam tubuh badan terdiri dari berjuta-juta sel. Kita pulihkan dari akar umbi dari sel-sel tersebut, baru organ-organ badan berfungsi dengan lebih sihat.

PIL BULAT HITAM ni juga baik untuk kesihatan juga. Kira 2-IN-1 khasiatnya: -

  1. Mengurangkan tahap gula dalam darah.
  2. Mencegah kencing manis, darah tinggi & masalah jantung.
  3. Menurunkan kolestrol & lemak di perut.
  4. Melancarkan peredaran darah.
  5. Menguatkan sistem imun tubuh.
  6. Membaiki sel rambut & kulit.
  7. Menyingkirkan radikal bebas dalam badan.
  8. Anti-penuaan.
Lagi satu fungsi hebat Celgynic Gold ini sebagai FAT SHOOTER dan CHOLESTEROL SHOOTER.

Jika anda ada masalah berikut, anda memang patut cuba Celgynic Gold: -

  1. Stroke
  2. Kolesterol
  3. Sakit jantung
  4. Saluran darah tersumbat
  5. Obesiti
Insya Allah, ia menolong mengikis balik lemak-lemak yang melekat dalam dinding salur darah. Hebat..!! Jangan risau ianya LULUS KKM dan HALAL.  Bukan Herba Cap Ayam yang jual bersepah-sepah tu tau...
ALBUM RINGKASAN CELGYNIC GOLD

HIMPUNAN REAL TESTIMONI CELGYNIC GOLD

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

JOM PESAN SEKARANG.....

RM144.30 (Semenanjung)
RM146.30 (Sabah/Sarawak)
1 Botol : 120 Softgels x 0.23g


CELYGNIC GOLD

Smart Neetmat Shop

Untuk belian secara online sila klik link di bawah ini.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright ©2019 Smart Neetmat Shop, All Rights Reserved.