SIAPA ADA MASALAH MACAM NI???

Luka kencing manis menyebabkan anda tak boleh bangun sendiri?
Luka ada nanah semacam bisul? Mengeluarkan bau busuk dan kuman merebak?
Saya ada penawarnya. Krim semudah sapuan sahaja. Ia menyerap masuk melalui salur darah.
Konsisten sapu, maka tanda2 luka semakin pulih. Isi kulit bertukar kemerahan dan tidak lagi hitam.

Masalah angin pasang (hernia) khususnya pada bayi, kanak-kanak or lelaki dewasa.
Biasanya pembedahanlah yang akan dilakukan untuk pulihkan semula. Tapi, sekarang ada alternatif lain yang lebih mudah, murah dan berkesan. Amalkan 2 kali sehari biji angin pasang semakin mengecil.

Pernah terkena buasir/sembelit semasa mengandung or selepas bersalin? Waduh.. mesti sakit gilerkan???
Suka makan pedas. Lepas tu macam seram jer nak masuk toilet.... kan.... hi hi hi...
Nah... saya ada penawarnya...
Macam tak percaya bila customer cakap 3 hari jer buasir dan kecut. Lepas ni mengandung lagi tak perlu risau diserang sembelit or buasir lagi.
10 tahun menderita buasir, 3 hari sapu dah tak perlu bedah bagai...

Masalah selaput mata (katarak)?
Masalah selaput mata memang tak asing lagi bagi mereka yang dah berumur. Selain rawatan laser & operation boleh guna alternatif lain. Salah satu cara mudah, kos rendah dan mampu milik.

Lain2 masalah seperti nak hilangkan hitam ketiak & celah2 paha, eyebag, dark circle, kulit kusam, kedut, jerawat, jeragat, pori muka besar, bekas parut, strecthmark, menegangkan & menganjalkan muka, kembalikan shape muka, menegang payudara, mengecutkan rahim, kempiskan perut, kecilkan paha & lengan gemuk, sakit pingang & lutut, melawaskan buang air, dan yang paling paling best sekali nak mengeratkan hubungan suami-isteri, kembali seperti malam pertama. 

Nah.... ke semua masalah2 di atas, dapat di atasi dengan kaedah sapuan sahaja. Tak perlu pembedahan, tak perlu suntikan, tak perlu laser yang menyakitkan dan tiada kesan sampingan. Setiap rumah WAJIB ada KRIM AJAIB 1001 kegunaan yang mampu merawat masalah2 yang dihadapi dan krim ini juga bertindak sebagai First Aid (Rawatan Kecemasan) especially those yang ada bayi or anak2 kecil. Yang penting krim ni tak panas 🔥🔥🔥🔥pun tau...

BIO EVER PLUS
(KECANTIKAN + KESIHATAN + KEINTIMAN)

Bio Ever Plus – Age Reversing Cream kini dipertingkatkan dengan Japanese Long Life Grass. 
Apa yang uniknya dengan Japanese Long Life Grass ni?
Mengikut kajian tumbuhan ini boleh memanjangkan umur (mengikut kepercayaan orang Jepun) dan secara logiknya ia boleh meningkatkan kesihatan.

Bio Ever Plus - Age Reversing Cream dirumus khas dengan ekstrak tumbuhan semulajadi iaitu kacang soya (Glycine soja), pegaga (Centella asiatica), wild yam (Dioscorea Villosa) dan Japanese Long Life Grass (Chou-mei-sou). Bio Ever Plus menyelaras dan menyeimbangkan hormon, mengembalikan keremajaan dan kesihatan secara semulajadi.

Krim ini juga diperkaya dengan Vitamin B3, Vitamin E, ekstrak pokok Brazilian Candeia dan kolagen larut untuk memberikan pengalaman anti-penuaan yang unik dan secara menyeluruh.
Di antara kebaikan setiap bahan dalam Bio Ever Plus ini adalah: -

KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)
  • Komponen aktif, Isoflavones boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip aktiviti estrogen.
  • Menggalakkan sinltesis elastin dan kolagen.
  • Menggalakkan pencerahan dan pelembapan kulit.
  • Kaya Vitamin E (antioksida).

JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)
  • Pertama di pasaran - (CHOU-MEI-SOU dalam formula topikal).
  • Tumbuh subur di Yonaguni, Okinawa.
  • Persekitaran istimewa - terdedah kepada bayu laut semulajadi dan cahaya matahari yang terik.
  • Kaya dengan khasiat terutamanya rutin, asid klorogenik dan polifenol.
  • Amalan tradisi penduduk Okinawa untuk makan CHOU-MEI-SOU. Penduduk Okinawa mempunyai hayat antara yang paling panjang di dunia.
Khasiat Rutin:
  1. Vitamin P (bioflavonoid) – menstabil & meningkatkan penyerapan Vit C.
  2. Antioksida kuat – menyingkirkan radikal bebas & melindungi DNA.
  3. Menguatkan kapilari darah dan urat varikos terutamanya pada bahagian kaki.

Khasiat Asid Klorogenik & Polifenol:
  1. Antioksida dan anti-penuaan efekif.
  2. Anti radang – membantu mencegah penyakit kronik.

PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)
  • Digunakan secara tradisional untuk merawat penyakit kulit dan luka.
  • Menggalakkan penghasilan Kolagen.

WILD YAM (DISCOREA VILLAS)
  • Komponen aktif, Diosgenin boleh bertukar menjadi phytohormon dengan keaktifan progesterone.
  • Menyeimbang hormon, melegakan masalah wanita seperti period pain, perubahan mood dan ketidakselesaan akibat haid.

EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL
  • Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi.
  • Mengurangkan pigmentasi.
  • Terbukti tidak merengsakan kulit.

VITAMIN B3
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan.
  • Menjadikan kulit lembut.
  • Mengecilkan pori pada wajah.

VITAMIN E
  • Antioksida yang kuat.
  • Menggalakkan penyembuhan luka.
  • Melembabkan kulit. Melegakan dan Anti Radang.

KOLAGEN LARUT
  • Kapasiti tampungan air yang besar membantu mengekalkan kelembapan kulit.
  • Meningkatkan keanjalan kulit.
Produk yang telah dinaiktaraf ini didatangi dengan Airless Jar (Balang Tanpa Udara) yang:
  • Dikedapkan sepenuhnya untuk menjamin perlindungan maksima daripda kuman yang berada diluar.
  • Memelihara kualiti dan keberkesanan produk.
  • Tiada lagi produk teroksida dan bertukar warna.
Dengan semua kebaikan dan kandungan yang terdapat pada bahan-bahan utama BIO EVER PLUS ini, maka secara ringkasnya, saya boleh katakan yang fungsi BIO EVER PLUS ni bukan hanya untuk KECANTIKAN malah SANGAT BAIK UNTUK KESIHATAN kita.

  1. Menegangkan kulit wajah hanya dengan sapuan di tangan.
  2. Menangani masalah jerawat dan jeragat (tak perlu pergi spa lagi).
  3. Menegangkan payudara dan memontokkan payudara yang kecil.
  4. Merawat luka dengan cepat (Insya Allah dalam 5 hari sudah sembuh).
  5. Menguatkan otot dan menyempitkan faraj (untuk hubungan suami isteri).
  6. Sakit kepala (tak perlu panadol).
  7. Asma (tak perlu lagi cari hati unta kering).
  8. Menstabilkan berat badan.
  9. Menstabilkan kitaran haid (terbaik untuk wanita).
  10. Merawat sakit sendi dan saraf.
  11. Buang air tak lawas dan buasir.
  12. Luka untuk kencing manis.
  13. Katarak dan rabun.
  14. Angin pasang (hernia).
  15. Darah tinggi dan sakit pinggang.
  16. Resdung.
  17. Membantu mendapatkan zuriat kepada yang sukar dapat zuriat.
  18. Senggugut.
  19. Sakit saraf dan lumpuh.
  20. Batu karang.
  21. Kulit sensitif.
  22. Angin ahmar/strok
  23. Ketagih rokok.
  24. Ketulan tiroid.
  25. Masalah kecantikan kulit mengendur.
  26. Sakit lutut.
  27. Keguguran rambut dan rambut beruban.
  28. Prestasi seksual merosot.
  29. Melegakan batuk dan selsema.
  30. Masalah kesihatan yang lain.
Mungkin ada juga yang mengatakan bahawa BIO EVER PLUS ni TERBAIK untuk:

  • Menaikkan seri wajah (BOTOX)
  • Menyembuhkan luka (ANTISEPTIK)
  • Mengembalikan fungsi saraf (FISIOTERAPI)
  • Mengembalikan nafsu sang suami ibarat pil VIAGRA
  • Mengencangkan nafsu si isteri ibarat pil MANJAKANI

  • Untuk kakak adik - Krim ni krim awet muda. Kulit tegang lagi anjal gitu....
  • Untuk makcik pakcik - Elok sapu bila lenguh-lenguh. Sekejap jer dah ok.
  • Untuk anak-anak - Bila demam, selsema, batuk, asma sapu sikit jer. In Sha Allah ok
  • Untuk para ibu - Bila memasak, terkena air panas, minyak panas or periuk panas, sapu kat bahagian yang terkena tu. Insya Allah takdelah mengelembung berair.
  • Untuk yang ekzema - Silalah sapu juga ye...
  • Untuk Cik Abang - Boleh juga guna Bio Ever Plus ni kalau kena angin pasang, mati pucuk pun boleh dan untuk hubungan intim.
Dan banyak lagi kegunanya tau! Selain itu BIO EVER PLUS juga dapat membantu anda yang menghadapi masalah yang sama seperti: -

Masalah Saraf Pesakit STROK
Insya Allah pesakit STROK boleh pulih dengan cepat selepas massage menggunakan Krim BIO EVER PLUS. Dengan molekul krim yang lebih halus dan kecil daripada molekul air, ciri-ciri ini membolehkan krim diserap terus ke dalam kulit dan ke bahagian saraf. Ia membantu mengembangkan dan mengaktifkan semula saraf-saraf yg dah tersumbat, saraf lemah atau saraf yang terlalu sempit sekaligus membantu melancarkan peredaran darah.

Sebagai Alternatif Kepada Pesakit ASTHMA (Lelah)
Lelah atau Asthma terjadi disebabkan oleh saluran pernafasan semakin sempit. Cara yang disarankan adalah sapu dari bahu ke bawah dada yang sememangnya menyerap dengan pantas. Ini dapat melegakan otot & saraf, membantu otot untuk lebih tenang & membuka semula saluran pernafasan yang tersumbat.

Memulihkan & Menghangatkan Hubungan Suami Isteri Yang Telah Pudar
Rutin hidup pasangan suami isteri pada zaman yang serba mencabar ni telah sedikti sebanyak mengurangkan kemesraan antara suami isteri. Masing-masing kepenatan setelah pulang bekerja. Masing-masing tiada keinginan nak mengadakan hubungan intim. Krim BIO EVER PLUS ni boleh membantu pasangan menaikkan syawat a.k.a mood keinginan untuk bersama. Bagi perempuan ibarat malam anda seperti “malam pertama”. Bagi sang suami ibarat kepuasan berganda.

Membantu Mengembalikan Kegagahan Sang Suami
Sapu dan urutkan terus ke alat sulit suami 30 minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – untuk tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha. Kesannya akan memanjangkan, membesar dan tahan lama.

Membantu Membangkitkan “MOOD” Isteri Yang Selalu Kepenatan
Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif. Kesannya dapat membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti. Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari. 

Membantu Pesakit Lelaki Diabetes Yang Hilang Kejantanannya
Hanya sapu pangkal peha kiri kanan & senjata nya, dalam beberapa minit mengubah segalanya. Otot jadi tegang, mood & semangat extra.


BAGAIMANA TAHAP SERAPAN BIO EVER PLUS INI?

Masa serapan Bio Ever ini adalah dalam masa 2 - 3 minit sahaja dan bagi yang selepas haid berhenti hinggalah 7 hari sebelum mulanya haid yang seterusnya.

Selepas itu masa serapan hanya memerlukan 15 saat sahaja. Lagi cepat serapan bermakna badan kita mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke setiap kelenjar endokrin.

Akibat Hormon Yang Tidak Seimbang
Antara perubahan ketara akibat hormon yang berkurangan atau tidak seimbang ini adalah perubahan dari segi: -
  1. Berat badan atau bentuk badan.
  2. Daya ingatan menjadi lemah.
  3. Berkurangan tenaga.
  4. Rambut gugur dan tidak bermaya.
  5. Penyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul.

Di antara fungsi-fungsi hormon adalah seperti berikut: -
  1. Penting di dalam kesihatan kulit, menjadikan kulit lebih tegang, anjal licin dan cerah berseri.
  2. Menyerlahkan keremajaan dari usia sebenar.
  3. Membuatkan lelaki “LELAKI” dan wanita “WANITA”.
  4. Meningkatkan prestasi seksual, “kelakian” dan kesuburan.
  5. Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran.
  6. Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan.
  7. Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam.
  8. Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungsi sendi.
  9. Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan mengawal kemurungan.
CARA APLIKASI/SAPUAN BIO EVER PLUS

Urut dalam gerakan berpusing (lawan jam/anti-clockwise) sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut: -
Untuk Keintiman Suami/Isteri

LELAKI  - Sapu dan urutkan terus ke alat sulit selama 30 minit sebelum bersama. Amalan harian selepas mandi 2 kali sehari disapu di bahagian pinggang, di bahagian ari-ari dan juga di bahagian dalam paha. Kesannya akan memanjangkan, membesar dan tahan lama.

WANITA - Sapu di bahagian ari-ari, pinggang dan bahagian dalam paha. Kesannya akan membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensitif. Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari.

TAMBAH KEMANISAN & KELAINAN SEKALI SEKALA,
TAMBAH KEPUASAN DI HATI SUAMI,
TAMBAH SENYUMAN MANIS DI WAJAH ISTERI,
TAMBAH KEBAHAGIAN DALAM RUMAHTANGGA,
EXTRA LONG, EXTRA SIZE, EXTRA TIME.
DURASI PENGGUNAAN BIO EVER PLUS

Guna waktu pagi dan malam.

Sesuai untuk digunakan dalam jangkamasa panjang dan tidak menyebabkan ketidakselesaan.

Minum AIR yang banyak untuk membantu proses detoksifikasi iaitu nyahtoksid.

Dapatkan BIO EVER PLUS ini dengan segera untuk Kesihatan – Kecantikan – Keintiman.

FAQ BIO EVER PLUS

Mengapakah kesan Bio Ever Plus lebih baik daripada ubat-ubatan lain sedangkan ia hanya disapu pada kulit? Adakah ia ubat?
Bio Ever Plus bukan ubat dan ia tidak mengandungi sebarang unsur ubat-ubatan. Ia menggunakan teknologi penyerapan di mana aloe vera digunakan untuk melembutkan keratin dan membuka liang-liang roma. Minyak kacang soya iaitu liposom yang mengandungi unsur-unsur diosgenin akan dihantar ke bahagian kulit diikuti dengan kitaran mikrovaskular yang akan menyelaraskan fungsi-fungsi badan. Maka, penggunaan Bio Ever Plus membawa kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.

Adakah Bio Ever Plus merupakan ubat?
Tidak. Kandungan utama Bio Ever Plus ialah kacang soya dan wild yam (Dioscorea Villosa) serta Vitamin E, pegaga (Centella Asiatica) dan aloe vera di mana kesemuanya terdiri daripada komponen makanan. Dioscorea Villosa ialah herba tradisional bergred tinggi yang boleh diaplikasi secara luaran. Bio Ever Plus yang dihasilkan dengan menggunakan rumusan aktif melalui teknologi tinggi ini memudahkan penggunaannya. Selain itu, ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan, namun ia bukanlah ubat.

Adakah Bio Ever Plus harus digunakan secara berterusan? Sekiranya penggunaan dihentikan, adakah ia akan mengakibatkan keadaan kulit dan fungsi badan menjadi lebih teruk?
Bio Ever Plus kaya dengan hormon semula jadi yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Bagi mereka yang mengalami masalah ketidak seimbangan hormon proses penuaan akan berlaku dengan cepat. Penggunaan Bio Ever Plus dapat membantu menyelaraskan sistem endokrin badan, mencegah dan melambatkan proses penuaan. Penuaan merupakan satu proses yang berlaku bersama-sama dengan usia kita. Berikutan dengan peningkatan usia, proses penuaan berlaku dengan lebih cepat menyebabkan fungsi badan semakin lemah. Oleh itu, penggunaan Bio Ever Plus secara berterusan dapat memulihkan fungsi badan secara perlahan-lahan dan memelihara badan supaya berada dalam keadaan yang paling optimal.

Adakah penggunaan Bio Ever Plus akan menyebabkan badan terlalu bergantung kepada produk?
Tidak. Bio Ever Plus tidak akan menggantikan fungsi dalam sistem endokrin dan organ-organ badan. Ia menjaga keseimbangan kelenjar endokrin, membenarkan kelenjar dan organ badan mempunyai hormon yang mencukupi dan seterusnya memulihkan kesihatan badan seseorang. Fungsi Bio Ever Plus ialah menjaga kesihatan organ-organ badan, maka ia tidak akan menyebabkan masalah kebergantungan terhadap produk.

Bolehkah Bio Ever Plus digunakan semasa kedatangan haid?
Boleh. Digalakkan untuk teruskan penggunaannya walaupun berlakunya ketidakselesaan. Bio Ever Plus juga sesuai digunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopaus.

Adakah penggunaan Bio Ever Plus akan mengakibatkan haid datang awal atau tertunda?
Progesteron yang semula jadi akan menyelaras keadaan fisiologi badan kembali kepada normal. Dalam penyelarasan hormon pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan mengalami perubahan disebabkan oleh keseimbangan hormon bagi setiap individu adalah berbeza, namun ia akan kembali normal selepas itu.

Adakah ibu yang sedang menyusu sesuai menggunakan Bio Ever Plus?
Para ibu yang sedang menyusu tidak digalakkan untuk menggunakan Bio Ever Plus kerana Dioscorea Villosa akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna.

Sekiranya wujud masalah seperti gatal, kemerahan, sakit kepala, kentut, lecet dan lain-lain simptom yang tidak menyenangkan, adakah ia alergi atau kesan sampingan?
Segala simptom-simptom yang timbul selepas penggunaan Bio Ever Plus bukanlah alergi ataupun kesan sampingan. Ia merupakan reaksi yang timbul semasa proses detoksifikasi badan manusia dijalankan. Gunakannya secara berterusan. Segala simptom yang tidak menyenangkan akan hilang selepas proses penyelarasan badan dijalankan (berdasarkan fizikal seseorang, kira-kira 7 hari – satu bulan).

Bolehkah Bio Ever Plus digunakan oleh kaum lelaki? 
Boleh. Dioscorea Villosa dalam Bio Ever Plus merupakan ubat tradisional bergred tinggi yang sesuai digunakan oleh kedua-dua kaum lelaki dan wanita. Ia dapat ditukar kepada hormon lelaki iaitu testosteron. Dioscorea Villosa bukan sahaja dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal dan testis malah dapat meningkatkan fungsi fisiologi badan, membolehkan kaum lelaki mempunyai badan yang lebih kuat.

Bolehkah menggunakan Bio Ever Plus bersama korset Premium Beautiful?
Ya. Anda digalakkan menggunakan Bio Ever Plus bersama pemakaian korset Premium Beautiful kerana ini akan menggalakkan peredaran dan meningkatkan metabolisme. Oleh itu, pembentukan badan dapat berlaku dengan lebih berkesan.

Bolehkah Bio Ever Plus boleh menguruskan badan?
Ya. Bio Ever Plus membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif. Bio Ever Plus membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang kembang dan berisi. Gabungkan usaha dengan pemakaian korset Premium Beautiful, diet yang betul, minum air yang banyak dan pengambilan fiber secukupnya. Anda pasti kagum dengan keberkesanannya.

Bio Ever Plus ni sangatlah ajaib sehinggakan digelar susuk moden sebab boleh menegangkan yang mana kendur.

Kenapa ianya menjadi kegilaan orang perempuan ?? (Serius beb... ada anak2 gadis 12 tahun curi2 pakai maknya punya) ini kes yang dah pandai melawalah kan... Semua gara2 nak nampak pinkish! Dari yang muka berjerawat dan kesan jerawat, berjeragat, kusam, kurang seri, pucat, eye bag besar, eyebag gelap... Insya Allah, boleh nampak perubahannya. BUKAN sapu di muka tau. Hanya sapu di lengan sahaja. Itulah kehebatan teknologi Nano. Sapu di tangan untuk naikkan seri muka, tetiba dalam sebulan anda akan perasan tumit kaki dari pecah-pecah jadi licin dan lembut kemerahan, kesan gelap akibat deodorant di bawah ketiak tetiba cerah kembali , begitu juga di celah peha... Masya Allah, amazing sangat2...

TESTIMONI PENGGUNA BIO EVER PLUS

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

HARGA BIO EVER PLUS

RM252.80 (Semenanjung) - 50 gm
RM255.80 (Sabah/Sarawak) - 50 gm

BIO EVER PLUS

Smart Neetmat Shop

Untuk belian secara online sila klik link di bawah ini.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright ©2019 Smart Neetmat Shop, All Rights Reserved.