ANDA ADA MASALAH KULIT WAJAH SEPERTI: -

Masalah Kulit Muka Jerawat???
Masalah Kulit Muka Jeragat???
Masalah Kulit Muka Kering???
Masalah Kulit Muka Berminyak???
Masalah Kulit Muka Kusam???
Liang Roma Terbuka???
Tona Kulit Tidak Sekata???
Garis-Garis Halus???

Setiap orang mesti pernah berdepan dengan masalah kulit muka yang buat kita rasa tak confident untuk keluar rumahkan???

Masalah kulit muka bukan saja buat kita rasa tak confident. Kadang-kadang mood pun boleh jadi rosak sepanjang hari sebab masalah ni.

Nak selesaikan bukan main payah. Bila bercakap tentang masalah kulit, semua orang jadi tak senang duduk.

Paling tak best, macam-macam produk kita dah cuba tapi hasilnya tetap sama. Kononnya produk A boleh bersihkan minyak pada muka. Bila dah pakai, muka masih berminyak. Kononnya produk B boleh hilangkan jerawat selama-lamanya. Lepas dah pakai, jerawat tak berhenti-henti pulak muncul. Produk C pulak katanya mampu cerahkan kulit dalam masa 14 hari. Dah dua bulan pakai pun wajah langsung tak ada perubahan.

Yang paling kita concern sekali pasal produk kosmetik atau produk kecantikan ni tentunya kandungan dan bahan yang digunakan dalam produk. Maklumlah zaman sekarang ni banyak sangat kegunaan bahan terlarang dan bahan kimia. Banyak produk masa kini mengandungi contaminants atau bahan cemar, dan juga bahan-bahan karsinogenik yang tak sihat untuk kulit. Contohnya seperti merkuri, plumbum, nikel, paraben, benzophene, wangian tiruan dan macam-macam lagi.

Kalau anda tengah cari produk penjagaan muka yang lengkap, artikel ini memang perfect untuk anda.

Kepakaran kami dalam membantu wanita-wanita menangani masalah kulit wajah seperti: -

  1. Mengawal Minyak Berlebihan
  2. Membuang Parut Kecil Seperti Sel Kulit Mati
  3. Membaiki Lapisan Kulit Yang Bermasalah
  4. Memberi Kelembapan Kulit
  5. Mengurangkan Kedutan
  6. Meratakan Tona Kulit Muka
  7. Mencerahkan Bahagian Muka
  8. Meyerikan kulit yang kusam
  9. Merawat Masalah Seperti: -
  • Jerawat/Jerawat Batu/Jerawat Pasir
  • Jeragat
  • Blackhead
  • Whitehead
  • Parut Jerawat
  • Cela
  • Pori-Pori Terbuka

BERI KAMI PELUANG UNTUK MEMBANTU ANDA KERANA KAMI ADA PENYELESAIANNYA.

Wanita dan kecantikan memang tak boleh dipisahkan dan setiap wanita pastinya mahu kelihatan menawan, anggun dan cantik. Pelbagai usaha yang dilakukan oleh kaum Hawa untuk menjaga kecantikan luaran dan dalaman seperti membeli produk kecantikan yang murah dan mahal serta pergi ke pusat rawatan kecantikan pada setiap bulan.

Memperkenalkan produk keluaran SHOM iaitu INFINENCE SKIN CARE. Brand new skin care series ini mengandungi Active Plant Cell yang jauh lebih baik. INFINENCE setanding dan sebaris dengan barisan jenama terkenal seperti SKII, Channel dan Christian Dior. Kenapa anda perlu memilih Infinence Skin Care? Sebabnya ia adalah Anti-Aging Skin Care Solution yang sesuai digunakan oleh semua usia para wanita mahupun lelaki dan yang PALING PENTING akan nampak perubahan pada kulit wajah kita seawal 28 HARI.

INFINENCE SKIN CARE

Infinence Skin Care Series ini terdiri daripada: -

  1. Hydrating Cleansing Mousse
  2. 24H Hydrating Toning Essence
  3. Intensive Triple Reviving Serum
  4. Essential Illuminating Day Cream
  5. Advanced Overnight Regeneration Cream

Rumusannya Infinence Skin Care ini sudah melengkapi segalanya kerana ada cleanser, serum, day cream, toner & night cream. Memang best Infinence Skin Care ini. Memang terasa kulit muka jadi lebih lembut dan halus. Kualitinya setanding produk ternama di pasaran tapi harganya jauh lebih murah. Memang tak rugi beli.

Mengapa Infinence Ini Unik?

  1. Menggunakan formula terkini satu-satunya dalam pasaran.
  2. Dihasilkan dengan Sel Tumbuhan Aktif dari Perancis.
  3. 5 jenis sel tumbuhan aktif yang unik.
  4. Dikulturkan menerusi bioteknologi paten dan terbaru.
  5. Setiap botol mengandungi JUTAAN sel tumbuhan yang aktif.
  6. Keberkesanannya TERBUKTI hasil dari kajian-kajian klinikal.
  7. Dihidrat, dilindungi, diperkuat dan diaktifkan dalam 28 hari.

Infinence Skin Care SELAMAT, LEMBUT & TIDAK mengandungi bahan kimia terlarang seperti: -
  • TANPA Alcohol
  • TANPA Minyak Mineral / Minyak Silikon
  • TANPA Petrolatum
  • TANPA Surfactants Sulfat (SLS/ALS/SLES/ALES etc)
  • TANPA DEA / MEA (diethanolamine/monoethanolc)
  • TANPA Parabens
  • TANPA bahan pengawet MIT / MICT
  • TANPA pewarna tiruan

Pelancaran Infinence Skin Care

Di hari pelancaran Infinence Skin Care yang penuh gilang-gemilang dan berprestij, pihak SHOM mengadakan red carpet event bertempat di Sunway Hotel Spa & Resort yang dihadiri lebih kurang 2,000 tetamu undangan khas termasuk Datuk Jimmy Choo, Rizman Ruzaini dan Ziana Zain.

HYDRATING DUO CLEANSING MOUSSE

  1. Pembersih dwi-tindakan yang menghilangkan membentuk, kotoran dari kulit.
  2. Boleh digunakan untuk menghilangkan make-up atau/dan sebagai pembersihan mousse setiap hari.
  3. Buih yang hebat licin dan halus menembusi ke dalam liang dan membersihkan kulit anda dengan sempurna.
  4. Memberi penghidratan segera dan mencerahkan kulit anda selepas cuci

24H HYDRATING TONING ESSENCE

  1. Mengandungi 6 juta sel-sel tumbuhan aktif dalam botol.
  2. Memberi tenaga, menghidrat dan melindungi kulit anda sepanjang hari.
  3. Merangsang metabolisme sel dan meningkatkan aktiviti sel supaya sel-sel anda kekal segar dan bertenaga sepanjang hari.
  4. Had pengeluaran radikal bebas dan membantu mengurangkan pembentukan kedutan.

INTENSIVE TRIPLE REVIVING SERUM

  1. Mengandungi 4.5 juta sel-sel tumbuhan aktif dalam botol.
  2. Serum intensif yang boleh digunakan ke seluruh muka, termasuk kawasan mata.
  3. Menghidrat, menjana semula, meremajakan dan firma kulit.
  4. Berkesan dalam menangani keadaan bengkak mata, lingkaran hitam dan kedutan.
  5. Menggalakkan peredaran mikro di sekitar bahagian mata.
  6. Mengurangkan kedutan di muka, meningkatkan sintesis kolagen dan mengembalikan kelembapan.
  7. Sesuai untuk kegunaan waktu siang dan malam.

ESSENTIAL ILLUMINATING DAY CREAM WITH SP

  1. Mengandungi 5 juta sel-sel tumbuhan aktif dalam botol.
  2. Merangsang metabolisme sel dan meningkatkan aktiviti sel supaya sel-sel anda kekal segar dan bertenaga sepanjang hari.
  3. Had pengeluaran radikal bebas dan membantu mengurangkan pembentukan kedutan. 
  4. Mengembalikan dan meningkatkan sintesis kolagen dan melambatkan penuaan sel.
  5. SPF 30 melindungi anda daripada sinaran UV yang berbahaya, menjaga kulit anda cerah, muda dan berseri.

ADVANCED OVERNIGHT REGENERATION CREAM

  1. Mengandungi 5 juta sel-sel tumbuhan aktif dalam botol.
  2. Dirumus khas dengan WONDER MIDNIGHT
  3. “Four O Clock” flower untuk memberikan anda hebat semalaman kuasa pemulihan kulit. 
  4. Membantu untuk membaiki kerosakan kulit dan menggalakkan penghapusan toksin. 
  5. Menghidupkan seri kulit dan meningkatkan keseragaman warna kulit. 🖋️ Merangsang metabolisme untuk mengukuhkan pengeluaran tenaga.

JOM TENGOK PERBANDINGAN HARGA SKIN CARE JENAMA ANTARABANGSA YANG SETANDING KUALITINYA DENGAN INFINENCE

OK, SEKARANG LIHAT PULA HARGA INFINENCE SKIN CARE

Harga bagi setiap satu Infinence series adalah seperti berikut: -

Hydrating Duo Cleansing Mousse
Berat: 150g
Harga: RM112.20 (SM) / RM114.20 (SS)

24H Hydrating Toning Essence
Berat: 120g
Harga: RM159.40 (SM) / RM161.40 (SS)

Intensive Triple Reviving Serum
Berat: 30g
Harga: RM178.30 (SM) / RM180.30 (SS)

Essential Illuminating Day Cream
Berat: 50g
Harga: RM159.40 (SM) / RM161.40 (SS)

Advanced Overnight Regeneration Cream
Berat: 50g Harga: RM178.30 (SM) / RM180.30 (SS)

PROMOSI ISTIMEWA SUPER JIMAT

Lagi JIMAT bila anda dapatkan Infinence Skincare Full Set dan berita baik anda akan dapat Intensive Triple Reviving Serum berharga RM178 secara PERCUMA.

Harga RM965 (SM) / RM977 (SS).

Infinence Skin Care Travel Kit

Berita baik!!!. Kini anda boleh dapatkan Infinence Skin Care Travel Kit sebagai pek percubaan ataupun dijadikan travel kit tidak kira di mana jua anda berada. Easy to carry. Masuk je dalam handbeg. Mudahkan?

Harga RM157 (SM) / RM159 (SS).

CARA PENGGUNAAN SET INFINENCE

Penjagaan Kulit Di Waktu Siang
(PENCUCI + TONER + SERUM + KRIM SIANG)

Penjagaan Kulit Di Waktu Malam
(PENCUCI + TONER + SERUM + KRIM MALAM)

Untuk Penjagaan Kulit Tegang & Hilangkan Kedut
(PENCUCI + SERUM)

Untuk Melembapkan Kulit
(PENCUCI + TONER)

Untuk Dijadikan Mask Sewaktu Tidur
(PENCUCI + KRIM MALAM)

RUMUSAN

Sangat menarik dan menjimatkan. Dengan kelebihan yang setanding dengan jenama antarabangsa, harga bagi satu (1) set Infinence Skin Care ini dah boleh cut down duit kita untuk monthly facial. Satu (1) set Infinence Skin Care boleh bertahan sehingga 3 ke 4 bulan bergantung kepada kekerapan penggunaan. Infinence juga bertindak sebagai make-up remover. So dah jimat duit di situ.

TESTIMONI INFINENCE SKIN CARE

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.


Lagi JIMAT bila anda dapatkan satu (1) set Infinence Skin Care berharga RM965.90 (SM) / RM977.90 (SS) kerana anda akan dapat Intensive Triple Reviving Serum berharga RM178.30 secara PERCUMA.

Boleh jugak beli Infinence Skin Care Series ini secara berasingan.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright ©2019 Smart Neetmat Shop, All Rights Reserved.