Ramai Suami Mengadu Tentang Masalah Dingin Seks Yang Dialami Oleh Pasangan. Rungut Mereka Ketika Ghairah Sedang Menyala-Nyala, Isteri Pula Seakan Langsung Tidak Bernafsu. Baru Saja Hendak Mengusap Tubuh, Isteri Terus Memberi Alasan, Penat, Tangguh Esok Dan Sebagainya.

Ini antara masalah-masalah yang buat sang suami TENSION!!!

  1. Isteri menolak "permintaan" anda?
  2. Isteri dingin macam ais bila bersama?
  3. Isteri buat-buat tak faham?
  4. Isteri asyik bagi alasan?
  5. Isteri tidak memberi reaksi yang best?
  6. Isteri sukar nak puas?
  7. Isteri bosan tak sampai 5 minit suami dah tewas?
  8. Kurang aliran darah ke alat sulit?
  9. Masalah tenaga batin?
  10. Anda cepat letih & stress?
  11. Anda ada masalah kesihatan?


7 SEBAB ISTERI TAK LAGI TERTARIK DENGAN HUBUNGAN SEKS

Selepas bertahun melayari bahtera rumahtangga, asmaramu kian hambar bagaikan tiada tarikan magik. Apa puncanya?

1.  Tidak Bercumbu Terlebih Dahulu

Meskipun nafsu sedang membara namun jangan terlalu rakus menerkam isteri tanpa mencumbuinya terlebih dahulu. Terlalu banyak artikel yang menerangkan bahawa wanita memerlukan masa untuk terangsang. Sentuh bahagian sensitif isteri ataupun kucuplah bibirnya terlebih dahulu supaya isteri turut merasakan ghairah untuk hubungan intim.

Jangan datangi isteri tanpa belaian dan cumbuan terlebih dahulu. Seelok-eloknya goda isteri anda dan lakukan acara 'ringan-ringan' terlebih dahulu sebelum kepada acara 'berat-berat'. Nabi pun dah pesan supaya melakukan mukadimah mesra terhadap isteri sebelum menggaulinya. Seorang wanita perlukan rangsangan yang secukupnya untuk menaikkan mood ghairahnya. Lakukan foreplay terhadap isteri dan percayalah, isteri akan suka dan akan minta lebih lagi.

2.   Gelojoh

Ada suami yang gelojoh dalam urusan seks. Belum sempat isteri buat apa-apa, suami sudah menerkam dahulu. Selain itu ada juga yang gopoh mahu membuka pakaian isteri namun tidak tahu bagaimana caranya. Maka jadilah suami seperti ”incredible hulk” merobek dengan cara yang ganas. Seharusnya membuka pakaian isteri dilakukan dengan hormat dan penuh lembut. Ibarat membuka satu hadiah yang berharga. Lagipun kenapalah hendak tergopoh-gapah, isteri tidak ke mana-mana, tetap ada di depan mata.

3.   Sentuhan

Sentuhan, belaian dan usapan buat isteri di awal hubungan intim perlu ada caranya. Janganlah terus meraba-raba tanpa arah tujuan. Tak terbangkit nafsu isteri jika sentuhan suami sekejap di kaki, sekejap di belakang dan kemudian di kepala pula. Caranya pula kasar semacam seperti menepis semut yang merayap di badan. Seeloknya lakukan sentuhan dengan lembut dan berperingkat supaya isteri dapat menikmati sensasi sentuhan suami.

4.  Jangan Berehat Setengah Jalan

Tiada istilah berehat ketika melakukan pemanasan meskipun anda penat dan isteri lambat terangsang. Tubuh isteri perlu sentiasa disentuh supaya berahinya tidak turun mendadak. Apa perasaan isteri bila ghairah baru hendak memuncak tiba-tiba si suami berhenti merangsang, sudah tentu perasaan terus merudum.

5. Jangan Biar Isteri Terkapai-Kapai

Ada suami yang mementingkan diri sendiri. Setelah nafsu syahwatnya dipenuhi isteri yang masih belum menikmati kepuasan dibiarkan begitu saja. Sebenarnya ketidakpuasan ketika hubungan seks dengan suami juga antara sebab isteri mula memandang seks sebagai sesuatu yang hambar.

Selalunya suami tidak sedar malah tak tahu isterinya tidak puas dalam hubungan seks mereka.

6.   Isteri Penat

Ia bukan alasan. Kerja rumah yang tak berkesudahan, kerja sendiri lagi, mana nak hantar anak pergi sekolah, mereka tak ada masa untuk fikirkan tentang seks. Jika isteri anda kata dia penat atau pening kepala, ini tanda untuk anda dengar dan bantu mereka.

Adakah anda tolong kongsi bebanan isteri buat kerja rumah? Adakah anda tolong jaga anak dan bukan hanya tolong tengok kadang-kadang saja? Lelaki yang boleh diharap untuk membantu buat kerja rumah itu sexy! Beri isteri anda masa untuk berehat supaya mereka boleh kembali segar dan bersedia untuk melepaskan tenaga mereka kepada sesuatu.

Hadiahkan isteri Set Pulih Dara #SPD untuk bantu tingkatkan tenaga.

7.  Anda Buat Isteri Rasa Tak Menarik

Bila kali terakhir anda beritahu isteri yang dia cantik? Jika alasan anda adalah “dia tahu saya rasa dia cantik”, fikir semula.

Mereka mungkin pernah yakin yang anda rasa mereka cantik, tapi sekarang tak lagi. Sebab itu banyak produk anti kedut di pasaran, kerana wanita mahu dan perlu tampak muda di mata orang untuk dilihat sebagai “cantik”.

Kerana isteri melahirkan anak, mereka mungkin ada strecth mark, kulit kendur dan macam-macam lagi yang buat mereka rasa tak cantik.

Perasaan ini buat mereka tak nak mendedahkan diri terlalu dekat, lebih-lebih lagi pada suami yang dah tak pandang mereka seperti dulu.

Buat usaha lebih untuk puji isteri setiap hari tanpa perlu mereka umpan pujian dari anda. Sebelum anda mengharapkan seks, terpulang bagi anda untuk buat isteri rasa seksi semula.

Adakah anda masih ingat malam yang memuaskan sebelum ini? Tapi, anda masih boleh dapatkan balik asmara dengan rahsia hebat, nafsu meningkat dan membuak-buak.

Sekarang anda dah tahu masalah isteri dingin seks, inilah masanya untuk anda bertindak dan dapatkan semula malam-malam yang menyeronokkan seperti awal perkahwinan dulu. Mahukan sesuatu yang luar biasa?

HUBUNGAN KEMBALI INTIM

 Waktu bercinta dulu sangat romantik... Tapi selepas kahwin macam anjing dan kucing, hubungan makin renggang... Ingatkan peranan husband bagi belanja keperluan rumah jea..

Rupanya hubungan bersama isteri pun perlu dijaga.. Sejak diperkenalkan dengan #SKK nie alahai perubahan kian terasa.. Jom dengar perkongsian pengguna #SKK 👇👇👇

"11 tahun saya kawin tapi nikmatnya suami isteri tu suram je, sejak ada #SKK ni tak sangka isteri pulak yg mula dulu😜" - Zam PJ.

"Dulu saya segan bila isteri ajak bersama sebab tak seteguh mcm mula kawin dulu😣, #SKK ni memang kembalikan kelakian saya isteri pun puji 😍" - Pejal, Perak.

"Tak sangka pula, dulu kalau saya nak isteri mengelak je. Sekarang isteri tak ada dah complain tak puas, game on dua kali semalam sejak saya consume #SKK😉" - Kerol, Penang.

👨 Jom kaum lelaki kita kembalikan
👩 Jom dapatkan utk pasangan anda

SET KEMBALI KERAS #SKK

JOM BACA KISAH NI 🙈🙊

Ada sorang brader ni dia nak kenakan kawan office dia yang bujang. . Dia pun bagi try makan Set #SKK ni, dia cakap ni utk tenaga dan tak mengantuk.

Lepas tu kawan tu pun makan je tanpa soal banyak. Lepas makan je, dia rasa something wrong pada diri dia. Brader yg kenakan dia tu pun dah start gelak kan.

Kawan dia jerit "apa hal ttba keras ni doh"

Hahahahaha. Dah la bujang. Waktu bekerja plak tu. Kesian kawan tu. Hahaha.

Tak nak sambung cerita sbb nanti anda tak fokus kerja plak.

Set SKK ni ada 2 produk dalamnya: CELGYNIC GOLD + EURY JACK.

Harga murahhh sgt dan semuaa mampu memilikinya. Yang penting selamat. Try laa.. Hehehe.
"Jika isteri tak puas, apa yang harus dilakukan untuk memuaskannya dan sekaligus dapat membahagiakannya?"
Pssttt... #SKK bro...


Tiga Perkara Yang Tidak Pernah Sia-Sia: -
1. Berjihad.
2. Mencari nafkah.
3. Bercanda suami isteri.

TESTIMONI PENGGUNA #SKK

Tak tumbuh tak melata, tak sungguh orang tak kata...
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
Jangan Tewas Lagi Malam Ni Bang!!!
Biar muka tak hensem, tapi tahan lama.
Fahami Hati & Nurani Isteri.

78% daripada isteri mengaku yang mereka lebih suka dibelai-belai sahaja dari melakukan seks memandangkan mereka tidak mencapai kepuasan dari hubungan seksual ketika "bersama" suami.

Menurut kajian mereka perlukan 30 minit untuk mencapai klimaks.... bukan 5 minit je yer Bang...
Mahukah Anda Menjadi Diri Anda Seorang Lelaki Hebat?
Apa perasaan anda jika melihat si dia senyum kepuasan setiap kali selepas anda berdua berasmara....

Kepuasan itu pastinya datang dari senjata yang cukup TEGANG, cukup BESAR sungguh sendat di ruang si Dia. Hebat MEMANCUT LAJU dan LAMA BERTAHAN sehinggakan si Dia ketagih setiap malam dengan kehebatan anda!!!

AWAS 18 SX!!!

"Dah La Bang, Penat La!"

Bayangkan Para Suami, Jika Hari Ini, Anda Mempunyai Tenaga Menakjubkan Dan Kekuatan Luar Biasa Semasa Bersama Isteri Yang Mana Satu-satunya Cara Untuk Si Isteri Menghentikan Anda Ialah Dengan Menjerit Sekuat Hati...
... Dan MERAYU Supaya Anda Berhenti!

Cuba dulu, nanti tengok apa kata isteri... 💑

"Harga nampak tinggi, tapi hasilnya memang berkualiti. Makan2 terus isteri puji, senanggg sangat hati"

HARGA:
RM268.00 (Semenanjung)
RM272.00 (Sabah/Sarawak)

Set Kembali Keras

Smart Neetmat Shop

Untuk belian secara online sila klik link di bawah ini.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright ©2019 Smart Neetmat Shop, All Rights Reserved.