KALAU SAYANGKAN SUAMI, LAKUKAN PERAWATAN "KEWANITAAN" SIS DENGAN SEGERA!

“Abang… mari duduk dengan saya sekejap.” Kataku pada suami selepas melihat dia keluar dari bilik mandi.

Aku memulakan perbualan kami. 

“Susah sekarang nak berbual dengan abang. Masing-masing sibuk,” kataku sambil jari-jemari ini bernari-nari atas helaian rambut suami.

Namun secara tiba-tiba suamiku menjerit “Stop!! Saya tak sukalah, rimas!

Terkesima diri ini ketika itu lantas aku bertanya kembali padanya , kenapa? dan apa salahnya?

“Saya tak ada mood,” dia menjawab. “Tapi saya nak,” saya membalas.

“Saya tak peduli tentang itu, katanya lagi yang memberi kesan terhadap naluri batinku.

“Jadi, apa patut saya buat? Cuba awak beritahu bila kali terakhir kita melakukan hubangan kelamin suami isteri? Adakah awak ingat? Rasanya sudah hampir setahun kita tidak bersama,” luah hatiku dengan rasa cukup kecewa.

Ini yang harus saya hadapi bila suami mengelak untuk melakukan hubungan kelamin suami isteri.
Apa perasaan sis, apabila perkahwinan yang sudah lama dibina tiba-tiba jadi hambar? Dahulu saling melengkapi, suami rajin bantu kerja2 rumah. Suami yang dulu penyayang, menghormati sis, seorang yang mengambil berat dan pendengar yang baik tiba2 berubah hati.

Perubahan suami sis sikit2 semakin ketara selepas usia perkahwinan makin bertambah, anak2 pun makin bertambah. Hubungan kelamin suami isteri berubah secara perlahan-lahan.

Bermula sekali seminggu, kemudian berubah pada sebulan sekali dan sekali dua bulan. Paling teruk sampai dah tahap tak boleh nak kira lagi sebab dah jarang2 melakukan hubungan kelamin. Apatah lagi, seolah-olah sis saja yang terhegeh2 nak lakukan hubungan kelamin, tapi yang sadisnya suami bagai tak ada perasaan langsung walaupun sis dah sehabis baik mungkin menggodanya di kamar tidur.

SEBAB2 UTAMA SUAMI SIS "SAY NO" KEPADA SEKS

  • Miss V Longgar/Tak Grip
  • Miss V Kendur
  • Miss V Berbau
  • Miss V Becak
  • Miss V Kering
  • Lesu & Tak Bertenaga
  • Tak Cukup Mengaum
  • Payudara Kendur
  • Punggung Tak Anjal
  • Kulit Kusam/Tak Bermaya

NAK BAGI SEMULA SENTUHAN PERAWAN?

Kereta bila dah habis maharnya, perlu servis total body. Nak bagi perawan semula. Hasilnya sama macam kereta baru. Enjin senyap puas hati. Kos nak bagi perawan kereta pun wow sesangat.

Samalah macam ibu yang gojes yang dapatkan semula sentuhan perawan. Nak cantik luar & dalam, cantik menawan kena keluarkan kos jugak. Siapa yang tak nak payudara terangkat, anjal, enjin power, suami tersenyum puas hati. Kulit halus-mulus, terserlah awet mudanya. Suami puji isteri makin cantik berseri. Hati perempuan mana tak berbunga-bunga kan... 😍

Alangkah bahagianya, bila suami sis makin sayang, makin manja. Cik abg...cik isteri semua happy... bertambah2 keharmonian rumah tangga 💞

SIS NAK SHARE BERITA GEMBIRA JE..

Apa khabar? Harap sihat2 sahaja.

Sis nak share berita gembira customer sis ni. Tak beli pun takpe, hanya nak berkongsi cerita.

Kenapa sis nak berkongsi? Sebab sis tahu semua isteri sayang suami & semua suami sayang isteri. Betul betul?

Bila customer yang amalkan set #SPD semua bagi feedback yang sangat WOW, sis kena kongsikan juga pada semua isteri yang lain. Supaya semua boleh #lockhatisuami.

Kesan bila isteri amalkan set #SPD
❤ Suami asyik rindu isteri
❤ Suami makin sweet
❤ Suami asyik nak berkepit & tak boleh berjauhan

“Dulu sekejap je da game. Sebab abang komplen longgar 😫 Jenuh makan manjakani bagai. Takde hasil. Lepas try #SPD, abang cakap ketat macam malam pertama dulu 😜“ Puan A, KL.

“Lepas try #SPD abang terus cakap I LOVE U. Dulu nak dengar kata kata ni cukup payah. Semakin hari semakin sayang 💞“ Puan B, Perak.

“Sekarang ni sebelum pergi kerja, mesti manje semacam. Asyik nak peluk. Asyik nak cium. Sebab geram project setiap malam 🤞🏻 😊 “ Puan K, Penang.

ISTERI KENA AMBIK TAHU APABILA ASET BADAN “LEBIH BERUSIA" DARI UMUR SEBENAR!

Perempuan nie ibarat pokok bunga. Tahu kan macam mana nak jaga pokok bunga? Kena siram, kena baja, kena belai selalu Kalau tak jaga betul-betul, mesti dia cepat layu kann… Sama juga lah kita nie sebagai seorang perempuan. Ada banyak benda nak kena jaga.

Kalau 1 dah sakit, biasanya akan berjangkit dengan sakit lain Kadang orang lelaki tak paham pun sakit kita nie macam mana.

  1. Sakit waktu period,
  2. Sakit masa mengandung,
  3. Sakit masa nak bersalin,
  4. Sakit masa berpantang and even lepas pantang pun bersambung-sambung sakitnya. Nampak tak cycle life hidup kita nie macam mana.

Bila orang-orang tua dulu kata, kita kena jaga badan, pantang betul-betul jangan buat itu ini, semuanya bersebab. Bukan saja-saja ye!

Bila dah semua tak kena, longgar sana sini, atas jatuh, bawah kembang, pastu kita tak usaha nak jaga, memang lah makin parah badan kita.

Silap-silap buat checkup, aset dalam badan kita “lebih berusia” dari umur sebenar kita. Yang lebih parah, bila suami pulak dah tak nak pandang, maka jadi pulak masalah rumahtangga. Isshh moga dijauhkan lah.

Sebab tu nak jaga kecantikan bukan hanya nak nampak cantik luar je, dalaman pun kena jaga jugak. Bila dalaman cantik, hasilnya luaran pun akan nampak lebih cantik dari biasa!

Haissshh… panjang pulak bebelan sis hari nie. Bebel nie tanda sayang tau! Sayang kat korang. Sebab tu Sis tak segan-silu nak suruh korang cuba #SPD nie. Bukan sis sorang je dah guna, kawan-kawan yang lain pun sama… memang TERBAIK hasilnya sangat-sangat luar biasa!

Sis tak nak sambung cerita lagi, tengok muka, belek diri, agak-agak tak puas hati, terus book SPD kat sis okeh!

ANAK DARA BOLEH MAKAN PRODUK NI SIS?

Soalan ini sis selalu terima adalah pasal anak dara boleh makan ke #SetPulihDara ni?

Jawapan: BOLEH la. Sis pon dah kastemer anak dara yang makan je. Jangan sebab nama set begini terus takut nak makan. Hee

Jom sis habaq awat anak dara helok makan. Kenapa perlu?

Ia sebagai persediaan/penjagaan awal dalaman wanita. Ramai remaja sekarang alami masalah rahim dan hormon seperti: -
  • Keputihan
  • Kegatalan
  • Miss V Miss
  • V Berbau Teruk
  • Haid Tak Teratur
  • Masalah Senggugut
  • Masalah Jerawat/Jeragat
  • Rambut Gugur

Masalah di atas kalau kita biar pastinya mengganggu emosi, kurang keyakinan diri dan memberi kesan pada prestasi remaja tersebut. Sian kan?

Tak rugi pon amalkan #SPD seawal usia remaja malah boleh menjaga kewanitaan kita ni dari anak dara lagi. SIHAT SUBUR bila dah bersuami nanti♥

Insha Allah dipermudah utk hamil kerana SPD terbukti berkesan SUBURKAN RAHIM. Nak kongsi masalah dengan sis? PM tepi saja sis k…

CARA PENGAMBILAN SET PULIH DARA #SPD

Ikuti cara pengambilan #SPD seperti di bawah ini.

TESTIMONI PENGGUNA #SPD

Tak tumbuh tak melata, tak sungguh orang tak kata...
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

HANGATKAN KEMBALI HUBUNGAN SUAMI ISTERI SEPERTI MALAM PERTAMA

Sis takut tak jika tak bagi terbaik pada suami?
Sis takut tak jika suami komplen?
Sis takut tak jika suami tengok orang lain?
Sis takut tak jika suami pasang skandal?

SET PULIH DARA

Terlalu banyak kebaikan Set Pulih Dara ni.
Jom sihat bersama Set Pulih Dara.
Jom jadi MAHARANI untuk Encik Suami.

Usia bukan penghalang untuk kita jaga kesihatan dalaman dan luaran kita. Makin kita meningkat usia wajib consume untuk memantapkan dalaman. Baru cik abang sayang gitu....

Cuba dulu, nanti tengok apa kata suami... 💑

"Harga nampak tinggi, tapi hasilnya memang berkualiti. Makan2 terus suami puji, senanggg sangat hati"

HARGA:
RM360.00 (Semenanjung)
RM365.00 (Sabah/Sarawak)

Set Pulih Dara

Smart Neetmat Shop

Untuk belian secara online sila klik link di bawah ini.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright ©2019 Smart Neetmat Shop, All Rights Reserved.